Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Баси нещо се улавям че напоследък съм заринат от кофти емоции към нашите пътни куки, а аз не съм чак такъв човек.....преди седмица чаках на едно място нещо, и ги гледах поне 30 минути как прилягат, дебнат, изобщо все разни мизерни маниери, чесно да ви кажа ако се бяха препарирали за 2 минути само щях да ида и да ги начупя целите......отделен е въпроса че на двама зеха пари, трети пуснаха да си оди по живо по здраво....не съм аз за такива гледки.....
    Само напоследък ли.............
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Само напоследък ли.............
      Напоследък просто е по - ясно изразен....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Аз пък вчера, в малките часове си прибрах старата кола. Преди повече от половин година си продадох старата кола на един. Толкова време ме мотае и не я прехвърляме. Казах му толкова пъти, че като забавя данъка и не мога да си оправя Алфичката. То дойде Нова година, а той ми вика след празниците. Мина януари, февруари дойде, той ми се оправдава, че имал много глоби, "спокойно ще я прехвърлим"... Да ама отивам в даначното да си плащам на Алфата и ми викат, че от миналата година имам задължения към другата ми кола с лихви... Не си ли платя за старата, неможело и за новата! Казвам му аз на него как стоят нещата, а той ми вика скъп ми е данъка, няма ли катализатор. Аз му показвам че има, но няма да му го намалят защото е над 101кс. "Добре, утре ще се оправим" На другия ден го няма никакъв, не си "чува" телефона... Ми днес не си видя колата пред тях... И хоп веднага "дай де се видим да се разберем"...
        Колкото влизаш в положение на хората и им правиш компромиси, толкова ти се качват на главата!!!
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Здравейте

От две седмици се оглеждам за по ново автомобилче. Продадох punto-то и тъй като съм влюбен в Алфа 147 още от както се появи, искам такава.Пък и сега са на доста по достъпни цени за мен. Но с абсолютно всеки, който споделям моето предпочетание казва нещо от сорта: "Ти луд ли си? Адски скъпа поддръжка и се разваля често. Алфата не е за всеки. Ти искаш да станеш роб на колата си и да работиш само за нея ли?" А сред тези хора са такива, които са имали по 1-2 Алфи или имат авто сервизи. Като ги слушам сърцето ме боли вече. Знам че по цена на обслужване и т.н.т Алфа 147 е Пунто х2 някаде и х3. но и годината е различна а емоцията с 147-та е х10. Не съм някой баровец, а съм влюбен в 147-цата и просто се побърквам. Кажете по нещо, моля ви.

Comment

• Първоначално публикувано от NIQUE Покажи съобщение
            От две седмици се оглеждам за по ново автомобилче. Продадох punto-то и тъй като съм влюбен в Алфа 147 още от както се появи, искам такава.Пък и сега са на доста по достъпни цени за мен. Но с абсолютно всеки, който споделям моето предпочетание казва нещо от сорта: "Ти луд ли си? Адски скъпа поддръжка и се разваля често. Алфата не е за всеки. Ти искаш да станеш роб на колата си и да работиш само за нея ли?" А сред тези хора са такива, които са имали по 1-2 Алфи или имат авто сервизи. Като ги слушам сърцето ме боли вече. Знам че по цена на обслужване и т.н.т Алфа 147 е Пунто х2 някаде и х3. но и годината е различна а емоцията с 147-та е х10. Не съм някой баровец, а съм влюбен в 147-цата и просто се побърквам. Кажете по нещо, моля ви.
            Аз много харесвам 147 с новия фейс и новите Mjet двигатели и съм ти напълно съпричастен!!!

Много ми харесва, но да цената им в момента е около 20к лв. Иначе алфа си е диагноза и повече от 80% от хората които пишат и четат в този форум са заболели ! И в това няма нищо лошо!!!
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 22:10.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• О още е рано да мисля за новия фейс лифт. Не съм дорасъл за толкова нова колица. Сега мисля за първата, тоест за кола на годината 2001 Да знам че е диагноза Цените на първата генерация 147 във мобилето на дизелите вървят от 5800 до 12000
              Last edited by NIQUE; d.m.y г., 23:06.

Comment

• Днес ходих да гледам една 147-ца. В мобилето я имаше на под 6000лв. а онзи от салона каза 6000. Като я видях смешно ми стана, пишеше че е на около 120 000км. ама май бяха забравили още една 0 отзад.
                ivanovbs до колкото чета от форума, смяна носачи на предницата излизат около 600лв с труда, смяна на филтри, ремъци с масло също някъде там. говоря с примерни цифри за 1.9 jtd 115кс. там някъде върви и 156цата. Въпроса ми е дали често се налагат ремонти по едни и същи части от колата. Дори и да е по скъпа поддръжката, ако рядко се налага да се влиза в сервиз това пак устройва. Но знам че всичко зависи от късмета де... та просто информативно си питам

Comment

• Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
                  Еми да ти кажа верно толкова излизат за рамъци филтри и масла си знаеш кога се сменят ...Носа4и не съм сменял още ли4но аз ама са си здрави .Зависи как караш според мен ..Аз колата си я пазя адски много .На приниципа съм дори и от 1000 лева кола да караш трябва да пазиш .
                  Но с познати които имат алфи съм говорил и не съм ги 4ул да седят по сервизи .Колите са готини ,няма да намериш този разли4ен дизайн никаде за тези пари според мен...Виж само един голф 4 как изглежда и да е 4итав ска4аш с една 9ка ... И най-важното нали знаеш кола и жена винаги на късмет
                  Няма какво да говорим за дизайн. Защо ли всеки автомобилостроител краде италианци за дизайн.
                  Голф? Аммм по телевизията я дават от време на време тая игра.... Тайгър Уудс беше най-добрия В кръга на шегата.
                  Да държат цени немците.
                  От колко време караш Алфата ?

Comment

• Започнаха със съкращенията в офиса........... Дано мен не ме барнат.
                    Има ли много съкратени от Вас?
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Започнаха със съкращенията в офиса........... Дано мен не ме барнат.
                      Няма да се плашиш....аз чакам от 2-години да ме съкратят
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Започнаха със съкращенията в офиса........... Дано мен не ме барнат.
                        Ах... имаа... но с бързо намерена работа след това....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Няма да се плашиш....аз чакам от 2-години да ме съкратят
                          Мен пък ми казаха, че съкращения няма да има, пък на следващия ден бях първата....

Comment

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                            Мен пък ми казаха, че съкращения няма да има, пък на следващия ден бях първата....
                            то е така - карат те да гледаш на другата страна, когат ще теглят рязко тиксото...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                              ...и при нас така действат....изненадващо, мамка им....вчера дадоха предизвестие на един колега, за който изобщо неочаквахме......абе, май само мишките и тези дет лижат задници(дано им остане лошият вкус в устата) се спасяват при тези съкращения!
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Намерих уникалната жена!!! Оказа се, че имало още свестни....
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X